Jelentkezz itt

Szeretnéd, hogy újra rád jöjjön a kedvenc ruhád?
-8 cm körfogat csökkenés!*

Forradalmian új, sebészeti beavatkozás-mentes,
fókuszált ultrahangos zsírbontó eljárás,
amely töredék idő alatt hoz érezhető eredményeket
a megjelenésedben.*


HIFU SPECIALISTA

+36 (20) 439-46-16

Kérdésed van? Visszahívunk!

Válaszd, Magyarország egyik népszerű
HIFU központját, a Happiness Clinic-et!
Legnépszerűbb zsírbontási területek:

Specialistáink olyan rendkívül hatékony zsírbontó és bőrfeszesítő kezelési csomagot, módszert alkottak,
amellyel maximalizálni tudjuk a HIFU technológia bőrfiatalító hatását!*  Ez a HAPPY NEW BODY ® method.
Hamarosan meglátod, mennyi mindent tartalmaz...


elötte utána

has előtte

Előtte

has utána

Utána

Látható, hogy a kezelést követően a deréknál és a hasi részen jelentősen csökkent az átmérő és feszesebb lett a bőr.

Érj el gyors és látványos eredményeket Amerika egyik legnépszerűbb esztétikai innovációjával!*

A sebészeti beavatkozás nélküli zsírbontó metodika segítségével a test megfiatalodik, feszesebb, frissebb, fiatalabb, élettel telibb lesz és azok a zsírpárnák is eltűnnek, amit se tornával, se diétával eddig nem sikerült felszámolni.*

A probléma az, hogy az idő előrehaladtával, a bőr alsó rétegeiben megjelennek és folyamatosan vastagodnak a zsírpárnák, amiktől már komolyabb diétával sem lehet megszabadulni. A bőr szépen lassan felpuhul, észrevétlen megereszkedik és elveszti a feszességét. Ehhez csak hozzá adódik a fogyókúrák befejeztével jelentkező aktívabb zsírlerakódás, amely további nehézségeket okoz.


Ekkor két lehetőség adódik:

1.
Az első a sebészi beavatkozás, zsírleszívás, mely nem kis fájdalommal, és ezzel együtt időveszteséggel is jár, mert a műtétet követően azonnal nem tudsz visszatérni a hétköznapokba, a műtét hétszámjegyű költségeiről már nem is beszélve.
2.
A második, hogy a HIFU 3. generációs technológiájával már el tudjuk érni a bőr alatti terülteket, ahol felszámoljuk a zsíros részeket. Eddig a napig ez azért nem volt lehetséges, mert a normál kozmetikai készülékek nem voltak képesek a zsírsejteket elérni a bőr roncsolása nélkül, így az eredmények is elmaradtak.

Bemutatjuk a 21. század EGYIK LEGHATÉKONYABB alakformáló
és zsírbontó készülékét, amely GYORS ÉS látványos eredményt hoz*

Miért különleges a Happy New Body ® készüléke a zsírbontásban?

Mert a Happy New Body ® HIFU kezelése lokális mélységben végez zsírbontást, a bőrszövet legkisebb mértékű károsodása nélkül. Eddig minden technológia csak a felszínt karcolgatta, így az eredmények is elmaradtak.

Nem csoda, hogy Amerikában ez az egyik legnépszerűbb  technológia, ami számos neves előadóművész bizalmát nyerte már el, mert gyorsan, csak a szükséges testrészekre koncentráltan ért el kiemelkedő eredményt.

Mi a Happy New Body ® HIFU technológiájának lényege?

A világ szépségiparában ez az egyik legelterjedtebb technológia a HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound), ami nem más, mint egy nagy frekvenciás fókuszált ultrahang. Jelenleg ez az egyik leghatékonyabb zsírbontási és bőrfeszesítő eljárást.

A Happy New Body ® HIFU technológiájának fókuszált ultrahangja áthatol a bőr felső rétegein úgy, hogy abban semmilyen kárt nem okoz, majd 8-13mm mélységben, közvetlen a zsírszövetben fejti ki hatását.

A kezelőfej kb. 44x44mm-es szabályos négyzet alakú területet fed le, így a kezelés precízen megtervezhető, lokalizálható. A lokális célzásnak köszönhetően felhevíti a zsírsejteket, melynek következtében a zsírsejtek megsemmisülnek. Az így lebontott zsírsejtek kezelés után folyamatosan távoznak a szervezetből, melyet további kezelésekkel gyorsítunk fel. Ennek köszönhető, hogy az eredmény azonnal érzéklehető a kezelés után, és az idő előrehaladtával tovább javul.

Mire használják a Happy New Body ® HIFU technológiáját a legtöbben?

 • A technológia alapvetően a hasi, fenék, felkar, derék és combon lévő lokális zsírpárnák csökkentésére, illetve eltávolítására ideális.
 • Alkalmas a testkontúrok kijavítására, a has (pocak) megereszkedett bőrének feszesítésére és csökkenti a narancsbőrt.*
 • Tapasztalatunk szerint, mindenkinél van egy olyan zsírpárna, amit semmilyen diétával nem tud “ledolgozni”. A Happy New Body ® HIFU technológiája itt is nagyon eredményes.*
 • A fogyókúra folyamat kiegészítésére, amikor szeretnénk, hogy gyorsabban nyerjük vissza megereszkedett bőrünk feszességét.*

Miért választják a legtöbben a Happy New Body ® HIFU technológiát?

 • Mert a bőr két mélységében történő kezelésével, alkalmanként 2-4 mm-el is csökken a zsírréteg.
 • Mert jelenleg ez az egyetlen olyan technológiával rendelkező zsírbontó gép, mely szemmel látható, azonnali eredményt hoz, már az első kezeléskor.
 • Mert segít eltüntetni azokat a zsírpárnákat is, amelyek diétával vagy edzéssel sem küzdhetőek le.*

Összefoglalva az Happy New Body ® HIFU technológia gyors, látványos eredményeket hoz már az első alkalom után is és a lokális célzásnak köszönhetően ott fejti ki a hatását, amely területen arra szükség van.*


Miért tartalmaznak a csomagjaink előkezelésként hullám, illetve nyirokmasszázst?

A legfontosabb, hogy minél inkább megtisztítsuk a testünket, és tehermentesítsük a kiválasztó szerveket minden méreganyagtól és lerakódástól még a zsírbontó kezelés megkezdése előtt. Az előkezelés során beindul a sejtszintű anyagcsere, és elkezdődik a méregtelenítő folyamat.

Ez azért annyira lényeges, mert a kezelés során felszabadult zsírok a sejt közötti térbe áramlanak, így ha a szövet már eleve terhelt úgy a kiválasztás nem lesz képes ekkora mennyiségégtől egyszerre megszabadulni. Ha ez történne, akkor a felesleg újra visszaépülne, amely csökkentené a kezelés hatékonyságát.

Mért van szükség utókezelésre?

Valójában épp a kezelés hatékonysága miatt. A hirtelen fogyás következtében a bőr meglazul, ezért rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelést kell végezni a gyors kerületcsökkenés kompenzálására.

Mi a HIFU technológia működési elve?

A szépségiparban egyre inkább elterjedt technológia a HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound, azaz fókuszált ultrahang). Ez az egyik leghatékonyabb kollagén-regeneráló, valamint zsírbontó eljárás.

A HIFU berendezések speciális kezelőfeje úgy lett kifejlesztve, hogy az ultrahang hullámok egy pontba fókuszálásával sokszoros hatást fejtsen ki a kezelt területen.

A mikrofókuszált ultrahang a kezelés során áthatol a bőr minden rétegén 8-13 mm mélységig, és intenzitásából adódóan 65-75°C hőmérsékletűre hevíti a bőrszövetet, melynek következtében egy fehérje-kicsapódás történik a sejtekben. Ez egy fájdalommentes non-invazív eljárás, amely előidézi a bőr kollagén-regenerációját és a felesleges zsírok és méreganyagok távozását a sejtekből, anélkül hogy a környező szövetek, erek vagy idegek sérülnének.

Milyen előnyei vannak az Happy New Body ® HIFU technológiának más alakformáló kezelésekkel szemben?

 • A bőr roncsolásának kockázata nélkül csak kifejezetten a zsírréteget bontja, és tünteti el.
 • Egy másik eljárás, a cryolipolízis a bőrön keresztül hűti le a mélyebben fekvő zsírréteget az eredmény eléréséhez, de ez a bőr fagyását is jelentheti, ami égési sérüléshez hasonló elváltozást okozhat. Ezzel szemben a HIFU technológiája nem okoz se fagyási se égési sérülést, mert teljesen biztonságos.
 • A kavitációs alakformálással szemben az előnye az, hogy az erős kavitációs hatás roncsolhatja az erek falait, a csonthártyát, valamint a bőrszövet bizonyos részeit, míg a Happy New Body ® HIFU lokálisan és csak a zsírsejteket bontja. A kavitáció hatása irányíthatatlan és pontatlan, mert ahol folyadék van, ott létrejön a kavitációs hatás. A kavitációs gépek hatásfoka tizedannyi, így tízszeres kezelésszámra lenne szükség ugyanannyi eredmény eléréséhez.
 • Más cégek által forgalomba hozott gépek nagy része gyenge teljesítményű, így sokkal több kezelésre van szükség ugyanolyan eredmény eléréséhez.
 • A rádiófrekvenciás gépek csak bőrfeszesítésre alkalmasak, de zsírbontásra, alakformálásra sajnos nem.

Miért választanak bennünket PÁCIENSEINK?

Ellentétben a legtöbb esztétikai és kozmetikai vállalkozással, mi egyetlen beavatkozás professzionális szolgáltatását végezzük, mert hiszünk abban, hogy tapasztalatunknak köszönhetően, ezzel a módszerrel lehet a leglátványosabb eredményeket elérni a lehető legrövidebb idő alatt!

előtte-utána fotó

Előtte

előtte-utána fotó

Utána*

*Az eredmények bőrtípustól, a bőr állapotától függően eltérőek lehetnek.

Kérdésed van? Írj, vagy hívj minket!

Bemutatjuk Bernáth Szabinát, a Happiness Clinic háziasszonyát:

„Meggyőződésem, hogy ha az ember elégedett önmagával, szinte sugárzik, akkor az tükröződik a külső megjelenésében is. Az az érdekes, hogy ez fordítva is igaz: egy szebb külső elégedettséget és magabiztosságot hoz az életünkbe.”

Küldetésemnek tekintem, hogy minden egyes páciensemből kihozzam ezt a ragyogást. Szerintem a szépség nem más, mint belső és külső harmónia, ami független az évek számától. Megmutatom és segítek abban, miként növelhetjük önbizalmunkat, olyan szépészeti beavatkozásokkal, melynek hatása évekig tartós marad, mindezt természetes úton.

“Lehetsz észbontó harminc évesen, elbűvölő negyven évesen, és ellenállhatatlan egész hátralevő életedben.”
Coco ChanelEredetileg az egészségügyben dietetikus és élelmiszer menedzserként tevékenykedtem, de több területen is kipróbáltam magam. Többek között dolgoztam egy plasztikai sebészeti magánklinikán, ahol először kerültem közelebbi kapcsolatba a szépségiparral. Nőként saját tapasztalatból is tudom, hogy milyen sokat számít, hogy az önbizalmunk és a viszonyunk saját magunkkal rendben legyen. Persze ez a férfiakra is igaz :)

A plasztikai sebészeten láttam, hogy a szépség elérése érdekében, az alkalmazott eljárások komoly fájdalmakkal járnak. Mindig is érdekeltek és kerestem az innovatív fejlesztéseket, azokat a megoldásokat, amik maximális hatékonyság mellett képesek eredményt hozni, kellemetlen mellékhatások vagy hosszú felépülés nélkül.

Így találtam rá a HIFU-ra és teljesen levett a lábamról, majd miután én is kipróbáltam a kezelést végleg meggyőzött. Elképesztő változást tapasztaltam saját magamon az első kezelést követően és szerettem volna ezt minél több emberrel megosztani a környezetemben és boldogan csatlakoztam a Happiness Clinic csapathoz.

Ami megfogott még a Happiness Clinic-ben, az az ügyfélközpontúság, valamint a teljes elköteleződés olyan innovatív technológiák mellett, amelyek többnyire még csak az USA-ban elérhetők. Nálunk nincsenek alternatív kezelések, csak a 3. generációs HIFU-val foglalkozunk, de ezzel a legmagasabb szinten!

Bernáth Szabina
HIFU specialista, Dietetikus

Kérdésed tedd fel bátran, írj, vagy hívj!
+36 (1) 800 1616 , +36 (20) 439 4616


Lehetséges?!?

Jelenleg Happy New Body® metodika az egyik leghatékonyabb módszer a makacs zsírpárnák eltávolítására, amely a harmadik generációs HIFU minden előnyével sebészi beavatkozás nélkül karcsúsít.

Várni fogod, hogy tükörbe nézhess.

Érj el gyors és látványos eredményeket
Amerika egyik legnépszerűbb esztétikai innovációjával!
Sebészeti beavatkozás nélkül karcsúsodik a test, feszesebb,
frissebb, fiatalabb, élettel telibb lesz a bőr,
mintha kicserélték volna!*

Mitől ez az egyik legmegbízhatóbb kezelés?


Kevesen tudják, de Amerikában ez az egyik legnépszerűbb beavatkozás, 95%-os elégedettséggel a mellplasztikai beavatkozások után! Az ultrahangot több mint 50 éve használja az orvostudomány, és a bőr fiatalítására világszerte végeznek HIFU kezeléseket Japántól Amerikáig. A fókuszált ultrahangos zsírbontást több éves tapasztalattal rendelkező, speciális képzésben részt vett kozmetikus, egészségügyi szakdolgozó kollégáink végzik, akiknek ez a szakterülete. A HIFU a jelenleg ismert eljárások közül az egyik leghatékonyabb zsírbontó módszer.


Mivel a Happiness Clinic kizárólag ezt a kezelésformát végzi, így mi nem kísérletezgetünk 15 féle módszer alkalmi használatával, hanem ebben értük el a mesteri szintet, így nyugodtan ránk bízhatod magad!


Számos amerikai sztárnak és magyar művésznek is segített már visszaforgatni az idő kerekét.

A leggyakoribb 8 kérdés
a Happy New Body ® HIFU-val kapcsolatban?

Nálunk minden kezelést megelőz egy személyes konzultáció, melyen részletesen elmagyarázzuk a kezelés menetét, illetve sorra vesszük azokat a területeket, amin tudunk segíteni. Egy kezelés általában kb. 1-1,5 óra, mely a kezelendő terület nagyságától függ. A kezelést követően nincs lábadozás, a napi tevékenység, munka azonnal folytatható.

Tapasztalatok ezrei és az egy-két évente visszajáró pacientúránk igazolják kezelésünk gyors és látványos hatékonyságát hason, fenéken, felkaron, derékon, és a comb területein.

Mi a 18 év alatti korosztálynak a kezelést, annak erőteljessége miatt nem javasoljuk. Főleg azon pácienseink számára hozzuk a legérezhetőbb változást, akik rendelkeznek már itt-ott zsírpárnákkal és szeretnének tőle gyorsan megszabadulni. Természetesen a kezelésnél 18 felett nincsen kormegkötés, így minden túlsúllyal vagy legalább 1 cm-es zsírréteggel rendelkező páciensünknél kiváló eredményeket értünk el. A HIFU közel olyan látványos megoldást jelent, mint egy enyhébb sebészi beavatkozás, csak sokkal kevesebb fájdalommal.

Ahogy mondják, a szépségnek ára van, de szenvedésről azért koránt sincs szó. A fájdalomküszöb egyénenként rendszerint változó. Azok a pácienseink, akik már átélték a harmadik generációs HIFU hatékonyságát, kivétel nélkül arról számoltak be, hogy a fájdalom elenyésző, könnyen elviselhető, és a kapott eredmény bőségesen kárpótolja őket minden kellemetlenségért. Némi diszkomfort érzés megjelenhet az ultrahang energia pulzálása közben, de ez egy pozitív megerősítése annak, hogy a zsírbontási folyamatok elindultak.

Itt egy kúra során több cm körfogat csökkenés érzékelhető, persze a helytől, a kezelt területtől függően.* Ha hetente haladunk a kezeléssorozat lépéseivel, akkor az eredmény egyre jobban láthatóvá válik abban az ütemben, ahogy a zsír kiürül a nyirokrendszerből. Ez általában néhány nap. Az új, feszesebb bőr kialakulásának folyamata rövid idő alatt végbemegy. A kezelést követő 10 napon belül már látható és érezhető a változás, a feszesedés folyamatos, akár 3 hónapig is eltarthat, ahogy a zsír kiürül a sejtközi térből.

RENDKÍVÜLI HATÉKONYSÁG
Happy New Body® HIFU bizonyíték!
A látványos eredményeket több száz sikeres kezelés támasztja alá.

A nagy energiájú, fókuszált ultrahangos rezgéshullám által stimulált zsírbontás gyors eredményeket hoz és ha odafigyelsz a táplálkozásra, akkor a zsírréteg nem jön vissza. A legjobb eredmény eléréséhez két csomagot állítottunk össze, egy 4 és egy 6 kezelési alkalomból állót. A kezelés kb. 1,5 hónapig tart.

A technológia Amerikából származik, ahol háromszor nagyobb biztonsági követelménynek kell megfeleljen, ahhoz, hogy bármilyen engedélyt megkapjon egy gyártó, arról nem is beszélve, hogy az általunk használt csúcstechnológia már a harmadik generációs készülék. Az ultrahangos készülékek nagy múlttal rendelkeznek a gyógyításban, mivel más területeken több mint 50 éve használják. Az általunk alkalmazott technológia teljesen biztonságos.

Fontos tudni, hogy minden mellékhatás átmeneti jellegű. Ennek ellenére előfordulhat kisebb viszketés, apróbb duzzanat, égető érzés, valamint egy kicsit fokozottabb érzékenység a kezelést követő napokban.

RENDKÍVÜLI
HATÉKONYSÁG

Happy New Body® HIFU bizonyíték!
A látványos eredményeket több száz sikeres kezelés támasztja alá.

Csak nálunk!

Mire figyelj, mielőtt kiválasztod azt a specialistát, aki képes profi 3. generációs HIFU kezelésben részesíteni, úgy, hogy azért nem kell Svájcba vagy Amerikába repülnöd.

A HIFU kezelés eredményessége három dologtól függ:

 • A gép minőségétől, és mivel ez már a 3. generációs készülék, mind teljesítményben és hatékonyságban - ennek folyományaként a végeredményben is meglátszik a különbség...
 • A kezelést végző szaktudásától és tapasztalatától. Jó géppel is el lehet rontani, korszerűtlen géppel viszont elmaradnak az eredmények.
 • Harmadszor nem mindegy, hogy a szolgáltató milyen kiegészítő kezeléseket nyújt annak érdekében, hogy a zsírsejtek könnyen kiürüljenek a szervezetből.

Összefoglalva:

A Happy New Body® HIFU kezelés, vágás és idegen anyag alkalmazása nélkül ér el látványos, egyértelmű és természetes hatást. Műtéti beavatkozás nélkül bontja a zsírt, feszesíti a bőrt és csökkenti a narancsbőrt, - nincsenek műtéti hegek, varratok, nincs felépülési idő, természetes, újra kisimult és élettel teli zsírpárna-mentes bőrképet eredményez, jelentős fájdalom nélkül, látványos és meggyőző.

A Te szempontodból a leglényegesebb információ, hogy a

Happiness Clinic nem szolgáltat magában HIFU-t,

hanem egy komplett, hatékony megoldáscsomagot kínál!

ŐSZI AKCIÓ!

ZSÍRBONTÁS CSOMAG  1 terület (Has vagy fenék)

Benne 4 kezelés:

 • HIFU kezelés egy területen (has vagy fenék)
 • Hullámmasszázs kezelés
 • Izom stimulációs kezelés
 • RF bőrfeszesítő kezelés
  Ezek mind benne vannak!
450.000 Ft helyett,

185.000 Ft

265.000 Ft ÁRELŐNNYEL


Hogy tudjuk most ilyen kedvező áron adni ezeket a kezeléseket?

Most érkezett meg a 3. generációs 3G HIFU professional kezelőegységünk, amelynek a közép-európai piaci bevezetését most kezdi meg az amerikai gyártó. Hazánkban nálunk érhető el elsőként ez a csúcstechnológia. A gyártóval kötött exkluzív szerződésünk lehetővé teszi, hogy promóciós áron szolgáltassuk a kezelést az első 50 **referáló ügyfélnek.

**referáló: a kedvezményt igénybe vevő ügyfelek vállalják, hogy néhány mondatban leírják tapasztalataikat és élményeiket, amit mi továbbítunk a gyártó felé, segítve ezzel az innovatív 3G csúcstermék piaci bevezetését.

Kezelési csomagjaink látványos eredményeit több száz sikeres kezelés bizonyítja!
Válaszd a full extrát, és élvezd a könnyed karcsúsodás minden örömét!
Hozd el barátnődet vagy párodat is és további 10.000 Ft kedvezményt adunk a kezelésedből, minden ajánlás után!

Siess mindjárt VÉGE
az ŐSZI akciónak!

Jelentkezz be MOST!

:
:
:
Nap
Óra
Perc
Mp

Mit tartalmaz a kezelési csomag:

1., Az első alkalommal a HIFU kezelés előtt hullámmasszázs kezelést végzünk - ez stimulálja a nyirokrendszert és eltávolítja a sejtközi térből a méreganyagokat. Ezt követően a Happy New Body ® HIFU kezelés következik, ami jelenleg az egyik legkorszerűbb HIFU készülék Magyarországon, a lehető legnagyobb hatás elérése érdekében.

2., Egy hónappal később, a második alkalommal,  izom stimulációs elektroterápia jön, mely felgyorsítja a kezelt területen az izmok működtetése által a keringési folyamatokat. Ennek köszönhetően a sejt közötti térből a lehető leggyorsabban távolítja el a lebontott zsírsejtek maradványait.

3., Egy héttel később, a harmadik alkalommal egy rádiófrekvenciás bőrfeszesítés következik és egyben egy enzim alapú feszesítő szérumot juttatunk be a bőr mélyebb rétegeibe, hogy a bőr felülete alkalmazkodjon a megváltozott testformához, illetve a cellulitisz ellen.

4., Három hónappal később egy kontrollal zárjuk a kezeléssorozatot.

előtte-utána fotó

Előtte

előtte-utána fotó

Első kezelés után 8 héttel

előtte-utána fotó

Második kezeléssorozat után

*Az eredmények bőrtípustól, állapottól függően eltérőek lehetnek.

Jelenleg a Happy New Body® metodika az egyik leghatékonyabb zsírbontó és bőrfeszesítő módszer, amely a HIFU minden előnyével, sebészi beavatkozás nélkül karcsúsít.

NE MARADJ LE, HASZNÁLD KI AZ AKCIÓT! KÉRJ IDŐPONTOT tAPASZTALT
 HIFU SZAKEMBEREINKHEZ!

Jelentkezz be most!

Szeretettel várjuk kérdéseidet és bejelentkezésedet! Az üzenet elküldéséhez töltsd ki az alábbi űrlapot és nyomd meg az "Elküld" gombot. Munkatársunk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot és egyeztetitek a részleteket.
Telefonszámaink: +36 (1) 800 1616 , +36 (20) 439 4616
Címünk: 1055 Budapest, Szent István Krt. 15.
Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 8h-20h-ig.