Jelentkezz itt

Hogyan tagadhatsz le 10 évet a korodból, szemrebbenés nélkül?*

Forradalmian új, sebészeti beavatkozás-mentes,
3G arckezelés - facelifting, ránckezelés amerikai technológiával – várni fogod, hogy tükörbe nézhess.

Örülj az új arcodnak…

HIFU SPECIALISTA

+36 (20) 439-46-16

Kérdésed van? Visszahívunk!

Válaszd, Magyarország egyik népszerű
HIFU központját, a Happiness Clinic-et!
Legnépszerűbb kezelési területek:

arc, nyak, toka, dekoltázs.

Specialistáink olyan rendkívül hatékony facelifting és ránckezelő csomagot, módszert alkottak,
amellyel maximalizálni tudjuk a HIFU technológia bőrfiatalító hatását!*  Ez a HAPPY NEW FACE® method.
Hamarosan meglátod, mennyi mindent tartalmaz...

Érj el gyors és látványos eredményeket Amerika egyik legnépszerűbb esztétikai innovációjával!
Sebészeti beavatkozás nélkül megfiatalodik az arcod, feszesebb, frissebb, fiatalabb, élettel telibb lesz!
A probléma az, hogy az idő előrehaladtával, a bőr kollagén termelése folyamatosan mérséklődik, melynek köszönhetően az arc szépen lassan és észrevétlen megereszkedik és elveszti a feszességét.


Ekkor két lehetőség adódik:

1.
Az első a sebészi beavatkozás, mely nem kis fájdalommal, és ezzel együtt időveszteséggel is jár, mert a műtétet követően azonnal nem tudsz visszatérni a hétköznapokba, a műtét hétszámjegyű költségeiről már nem is beszélve.
2.
A második, hogy valahogy újra beindítjuk a bőr kollagén termelését, ami eddig a napig azért nem volt lehetséges, mert a normál kozmetikai készülékek nem voltak képesek a bőr mélyebb rétegeit stimulálni. Ma már azonban ez is elérhető, hamarosan meglátod hogyan...

MI a happy new Face®  3G HIFU és HOGYAN MŰKÖDIK?

Hogy könnyű legyen a megértés, előbb ejtsünk néhány szót a kollagénekről!

A kollagén a test egyik legfontosabb fehérjéje, amely azért felel, hogy a bőrünk tónusos, feszes, fiatalos maradjon. Az élet és az idő előrehaladtával a kollagén is megfogyatkozik, így a regeneráció lelassul, és a bőr megereszkedik.

Amerikai kutatók azonban a kétezres évek elején felfedezték, hogy bőr mélyebben lévő részeinek, szöveteinek stimulálásával a test természetes regenerációs mechanizmusai beindulnak, és új kollagén termelődik. Ennek a felfedezésnek az ismeretében számos ilyen eszköz jelent meg a piacon, (rádiófrekvenciás bőrstimulátor, infrapajzs, stb.) viszont ezek hatékonysága messze elmaradt a várakozásoktól, mivel csak a bőr felső felületéig tudott elérni.


Az igazi áttörést a 3G HIFU jelentette, aminek mi már a harmadik generációs készülékét alkalmazzuk.

A 3G  HIFU egy nagy energiájú fókuszált ultrahangos rezgéshullámmal dolgozik, amely a bőrszövetbe hatolva 60-85°C-ra felmelegítik a bőrszövet kollagént tartalmazó mélyrétegének sejtjeit. Hatására a kollagén azonnal elkezd újratermelődni, beindítva ezzel a bőr természetes regenerációját.

Az új kollagén kitölti a sejtek közötti teret, ezért elképesztően hatásos az arc, nyak, toka, dekoltázs feszesítésére és fiatalítására.

Miért választanak bennünket PÁCIENSEINK?

Ellentétben a legtöbb esztétikai és kozmetikai vállalkozással, mi egyetlen beavatkozás professzionális szolgáltatását végezzük, mert hiszünk abban, hogy tapasztalatunknak köszönhetően, ezzel a módszerrel lehet a leglátványosabb eredményeket elérni a lehető legrövidebb idő alatt!

Nézd meg, pácienseink mit mondtak a Happy New Face Method-ról

Horvát Krisztina

Nagy Lívia

Némethné Kocsis Eszter

előtte-utána fotó

Előtte

előtte-utána fotó

Utána*

előtte-utána fotó

Előtte

előtte-utána fotó

Utána*

előtte-utána fotó

Előtte

előtte-utána fotó

Utána*

előtte-utána fotó

Előtte

előtte-utána fotó

Utána*

előtte-utána fotó

Előtte

előtte-utána fotó

Utána*

előtte-utána fotó

Előtte

előtte-utána fotó

Utána*

*Az eredmények bőrtípustól, a bőr állapotától függően eltérőek lehetnek.


A Happy New Face® metodika jelenleg az egyik leghatékonyabb módszer a bőr maradandó regenerálására, ami a harmadik generációs HIFU minden előnyével sebészi beavatkozás nélkül fiatalít.

Kérdésed van? Írj, vagy hívj minket!

Bemutatjuk Bernáth Szabinát, a Happiness Clinic háziasszonyát:

„Meggyőződésem, hogy ha az ember elégedett önmagával, szinte sugárzik, akkor az tükröződik a külső megjelenésében is. Az az érdekes, hogy ez fordítva is igaz: egy szebb külső elégedettséget és magabiztosságot hoz az életünkbe.”

Küldetésemnek tekintem, hogy minden egyes páciensemből kihozzam ezt a ragyogást. Szerintem a szépség nem más, mint belső és külső harmónia, ami független az évek számától. Megmutatom és segítek abban, miként növelhetjük önbizalmunkat, olyan szépészeti beavatkozásokkal, melynek hatása évekig tartós marad, mindezt természetes úton.

“Lehetsz észbontó harminc évesen, elbűvölő negyven évesen, és ellenállhatatlan egész hátralevő életedben.”
Coco ChanelEredetileg az egészségügyben dietetikus és élelmiszer menedzserként tevékenykedtem, de több területen is kipróbáltam magam. Többek között dolgoztam egy plasztikai sebészeti magánklinikán, ahol először kerültem közelebbi kapcsolatba a szépségiparral. Nőként saját tapasztalatból is tudom, hogy milyen sokat számít, hogy az önbizalmunk és a viszonyunk saját magunkkal rendben legyen. Persze ez a férfiakra is igaz :)

A plasztikai sebészeten láttam, hogy a szépség elérése érdekében, az alkalmazott eljárások komoly fájdalmakkal járnak. Mindig is érdekeltek és kerestem az innovatív fejlesztéseket, azokat a megoldásokat, amik maximális hatékonyság mellett képesek eredményt hozni, kellemetlen mellékhatások vagy hosszú felépülés nélkül.

Így találtam rá a HIFU-ra és teljesen levett a lábamról, majd miután én is kipróbáltam a kezelést végleg meggyőzött. Elképesztő változást tapasztaltam saját magamon az első kezelést követően és szerettem volna ezt minél több emberrel megosztani a környezetemben és boldogan csatlakoztam a Happiness Clinic csapathoz.

Ami megfogott még a Happiness Clinic-ben, az az ügyfélközpontúság, valamint a teljes elköteleződés olyan innovatív technológiák mellett, amelyek többnyire még csak az USA-ban elérhetők. Nálunk nincsenek alternatív kezelések, csak a 3. generációs HIFU-val foglalkozunk, de ezzel a legmagasabb szinten!

Bernáth Szabina
HIFU specialista, Dietetikus

Kérdésed tedd fel bátran, írj, vagy hívj!
+36 (1) 800 1616 , +36 (20) 439 4616


Lehetséges?!?

A Happy New Face® metodika jelenleg az egyik leghatékonyabb módszer a bőr maradandó regenerálására, ami a harmadik generációs HIFU minden előnyével sebészi beavatkozás nélkül fiatalít.

Várni fogod, hogy tükörbe nézhess.

Érj el gyors és látványos eredményeket
Amerika egyik legnépszerűbb esztétikai innovációjával!
Sebészeti beavatkozás nélkül fiatalodik az arc és a test,
feszesebb,
frissebb fiatalabb élettel telibb lesz,
mintha kicserélték volna!

Mitől ez az egyik legmegbízhatóbb kezelés?


Kevesen tudják, de Amerikában ez az egyik legnépszerűbb beavatkozás, 95% elégedettséggel a mell-plasztikai beavatkozások után! Az ultrahangot több mint 50 éve használja az orvostudomány, és a bőr fiatalítására világszerte végeznek 3G HIFU kezeléseket Japántól Amerikáig. A fókuszált ultrahangos bőrfiatalítást több éves tapasztalattal rendelkező, speciális képzésben részt vett kozmetikus, egészségügyi szakdolgozó kollégáink végzik, bőrgyógyász felügyeletével.


Mivel a Happiness Clinic kizárólag ezt a kezelésformát végzi, így mi nem kísérletezgetünk 15 féle módszer alkalmi használatával, hanem ebben értük el a mesteri szintet, így nyugodtan ránk bízhatod magad!


Számos amerikai sztárnak és magyar művésznek is segített már visszaforgatni az idő kerekét

A leggyakoribb 9 kérdés
a Happy New Face® 3G HIFU-val kapcsolatban?

Nálunk minden kezelést megelőz egy személyes konzultáció, melyen részletesen elmagyarázzuk a kezelés menetét, illetve sorra vesszük azokat a területeket, amin tudunk segíteni. Egy kezelés általában kb. 60-90 perc, mely a kezelendő terület nagyságától függ. A kezelést követően nincs lábadozás, a napi tevékenység, munka azonnal folytatható.

Tapasztalatok ezrei és a kétévente visszajáró pacientúránk igazolja kezelésünk gyors és látványos hatékonyságát az arcon, a nyakon, kiemelten a szemöldök, az arc és nem utolsó sorban a toka területén.

Mi, a 30 év alatti korosztálynak a kezelést, annak erőteljessége miatt nem javasoljuk. Az ideális eredmény létrejöttéhez a páciens bőrét már bizonyos fokú lazaság jellemzi. Összefoglalva, főleg azok a harmincas és ennél idősebb hölgyek számára hozzuk a legérezhetőbb változást, akik enyhe vagy közepesen súlyos bőr- lazasággal és ráncokkal küzdenek.

3G HIFU közel olyan látványos megoldást jelent, mint egy enyhébb sebészi beavatkozás, csak sokkal kevesebb fájdalommal.

Ahogy mondják, a szépségnek ára van, de szenvedésről azért koránt sincs szó.

A fájdalomküszöb egyénenként változó. Azok a pácienseink, akik már átélték a harmadik generációs 3G HIFU ultrahangos arcfeszesítés élményét, kivétel nélkül arról számoltak be, hogy a fájdalom elenyésző, könnyen elviselhető, és a kapott eredmény bőségesen kárpótolja őket minden kellemetlenségért.

Némi diszkomfort érzés megjelenhet az ultrahang energia aktivitása közben, de ez egy pozitív megerősítése annak, hogy a kollagén-rekonstrukciós folyamatok elindultak.

Egyéntől függően, van akinek már az első héten eltűnik néhány ránca. Az új, feszesebb bőr kialakulásának folyamata hosszabb időt igényel, a kezelést követő 6-8 hétben már látható és érezhető a változás. A feszesedés folyamatos, végleges eredményre 3-6 hónap múlva számíthatunk. Mi páciensünkről csinálunk egy eredeti kiinduló fotósorozatot, majd ezt követően, félév múlva is egy másikat. Azok a megbízóink, akik egymás mellé tették a két képet, kivétel nélkül arról számoltak be, hogy 8-10 év a két fotó közötti különbség*.

A teljes pontossággal kiszámított távolságra elhelyezkedő kezelőpontokkal minden eddiginél pontosabb eredmény érhető el, ez támasztja alá, hogy ilyen nagy felületen egyenletesen tud képződni a kollagén. A 3. generációs HIFU segítségével sokkal szebben lehet kivitelezni a kezelést, mint a hagyományos, 1 soros kezelőfejjel működő gépekkel. A hagyományos technika esetében nem csak elmarad a kívánt eredmény, de még nem kívánt hatást is okozhat a szabálytalan elrendezésből adódó felületes kezelés. 

A 3. generációs HIFU professzionális kezelőfejével és precíziós szoftverével végzett kezelés esetében, a 11 soros elrendezésnek köszönhetően, a kollagén rostok egyenletesen alakulnak ki a bőrszövet mélyen fekvő rétegében. Ennek hatására természetesen a bőr is egyenletesen feszül meg, így biztosítja a HIFU kezeléssel elérhető maximális eredményt. Ezen felül a 11 soros kezelőfej egyetlen kezelés alkalmával nagyobb terület lefedésére képes, ezzel is növelve a kezelés hatékonyságát.

RENDKÍVÜLI HATÉKONYSÁG
Happy New Face® 3G HIFU bizonyíték,
CSAK NÁLUNK!

Mivel 100%-ban biztosak vagyunk az általunk kivitelezett kezelés eredményességében, és kollégáink átlag feletti tapasztalatában, szakértelmében, amennyiben 3 hónap elteltével nincs szabad szemmel látható eredmény a kezelt részen, akkor AJÁNDÉKBA adunk egy ismételt 3G HIFU kezelést. Szerencsére erre soha nem volt még példa, mert az eredmények magukért beszélnek.

A nagy energiájú, fókuszált ultrahangos rezgéshullám által stimulált kollagén produkció hosszan tartó és elhúzódó hatásmechanizmust fejt ki. A jó hír az, hogy ez a fiatalító folyamat akár 2 évig is kitarthat.

Pácienseink a kezelést követő 1 év múlva is fiatalos, és feszes bőrrel büszkélkedhetnek.  Figyelem!  Pont a kiemelkedő hatékonyság miatt egy éven belül a kezelést megismételni nem ajánlott! További kezelések segíthetnek folyamatosan fékezni az öregedési folyamatot, de ez természetesen egyénenként változó.

A technológia Amerikából származik, ahol háromszor nagyobb biztonsági követelménynek kell megfeleljen ahhoz, hogy bármilyen engedélyt megkapjon egy gyártó. Arról nem is beszélve, hogy az általunk használt csúcstechnológia már a harmadik generációs készülék. Az ultrahangos készülékek nagy múlttal rendelkeznek a gyógyításban, mivel több, mint 50 éve használják. Az általunk alkalmazott technológia teljesen biztonságos.

Fontos tudni, hogy minden mellékhatás átmeneti jellegű. Ennek ellenére előfordulhat kisebb viszketés, apróbb duzzanat, bőrpír, valamint egy kicsit fokozottabb érzékenység a kezelést követő napokban.

RENDKÍVÜLI

HATÉKONYSÁG!

Happy New Face® HIFU bizonyíték!
A látványos eredményeket több száz sikeres kezelés támasztja alá.

Csak nálunk!

Mire figyelj, mielőtt kiválasztod azt a specialistát, aki képes profi 3. generációs HIFU kezelésben részesíteni, úgy, hogy azért nem kell Svájcba vagy Amerikába repülnöd?

A HIFU kezelés eredményessége két dologtól függ:

  • A gép minőségétől, mivel ez mára a 3. generációs készülék. Itt mind teljesítményben és hatékonyságban, és ennek folyományaként a végeredményben is meglátszik a különbség...
  • A kezelő szaktudásától és tapasztalatától. Jó géppel lehet jól vagy rosszul is kezelni, korszerűtlen géppel viszont elmaradnak az eredmények.

Összefoglalva:

A Happy New Face® 3G HIFU kezelés, vágás és idegen anyag alkalmazása nélkül ér el látványos, egyértelmű és természetes hatást. Ez az egyik legbiztonságosabb késmentes arcfiatalító eljárás, melyet szakképzett HIFU specialisták végeznek. Műtéti beavatkozás nélkül megemeli a fáradt, logó arcbőrt, nincsenek műtéti hegek, fül mögötti varratok, nincs felépülési idő, természetes, újra kisimult és élettel teli bőrkép az eredmény, ami látványos és meggyőző.

- Akár 2 évig kitart,
- kezelés után azonnal látható a feszesebb bőrkép,
- teljes hatását folyamatosan 2-3 hónap alatt fejti ki,
- csupán egy kezeléssel akár éveket fiatalodik az arcbőr,
- serkenti a bőr kollagén és elasztin termelését,
- javítja a bőr textúráját, tónusát. 

Biztonságos, gyors és rendkívül látványos eljárás!

A Te szempontodból a leglényegesebb információ, hogy a

Happiness Clinic nem szolgáltat magában HIFU-t,

hanem egy komplett, hatékony megoldáscsomagot kínál!

ŐSZI AKCIÓ!

arc, nyak, toka, dekoltázs lifting kezelés

350.000 Ft helyett, 159.000 Ft!

191.000 Ft ÁRELŐNNYEL!


Hogy tudjuk most ilyen kedvező áron adni ezt a kezelést?

Most érkezett meg a 3. generációs 3G HIFU professional kezelőegységünk, amelynek a közép-európai piaci bevezetését most kezdi meg az amerikai gyártó. Hazánkban nálunk érhető el elsőként ez a csúcstechnológia. A gyártóval kötött exkluzív szerződésünk lehetővé teszi, hogy promóciós áron szolgáltassuk a kezelést az első 50 **referáló ügyfélnek.

**referáló: a kedvezményt igénybe vevő ügyfelek vállalják, hogy néhány mondatban leírják tapasztalataikat és élményeiket, amit mi továbbítunk a gyártó felé, segítve ezzel az innovatív 3G csúcstermék piaci bevezetését.

Először jársz nálunk?
Extra bónuszként most megajándékozunk 60.000 Ft értékű kiegészítő kezelésekkel:

  • egy pulzáló vákuumos, arcbőr tonizáló kezeléssel
  • egy rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezeléssel, 30 nappal a HIFU kezelés után
  • egy enzim alapú ránctalanító szérummal, melyet rádiófrekvenciával juttatunk be a bőr mélyebb rétegeibe
    Ezek mind benne vannak!

    HAPPY NEW FACE ® - ALL in PACK komplex csomagunk rendkívül hatékony és eredményes.  

Siess mindjárt VÉGE
az ŐSZI akciónak!

Jelentkezz be MOST!

:
:
:
Nap
Óra
Perc
Mp

Az ALL in Pack látványos eredményeit több száz sikeres kezelés támasztja alá!
Válaszd a full extrát, és élvezd az érezhető megfiatalodás minden örömét!


NE MARADJ LE, HASZNÁLD KI AZ AKCIÓT! KÉRJ IDŐPONTOT TAPASZTALT
3G HIFU SZAKEMBEREINKHEZ!

Jelentkezz be most!

Szeretettel várjuk kérdéseidet és bejelentkezésedet! Az üzenet elküldéséhez töltsd ki az alábbi űrlapot és nyomd meg az "Elküld" gombot. Munkatársunk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot és egyeztetitek a részleteket.Telefonszámaink: +36 (1) 800 1616 , +36 (20) 439 4616
Címünk: 1055 Budapest, Szent István Krt. 15.
Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 8h-20h-ig.