Kérdésed van?

Keress rá a Gyakran Ismételt Kérdések között.

HIFU SPECIALISTA

+36 (20) 439-46-16

Kérdésed van? Visszahívunk!

Keress rá egy kifejezésre!
(A kereső automatikusan listázza a találatokat, ahogy begépeled a kifejezést.)Miért titeket válasszalak, miben más a Happiness Clinic?

A leglényegesebb információ, hogy a Happiness Clinic nem szolgáltat magában HIFU-t, hanem egy komplett és hatékony megoldáscsomagot dolgoztunk ki olyan feltételekkel, amelyekkel semmilyen más ajánlat nem kel versenyre ma Magyarországon!

Az igazi áttörést a 3G HIFU jelentette, aminek mi már a harmadik generációs készülékét alkalmazzuk.
Hazánkban nálunk érhető el elsőként ez a csúcstechnológia.

3G HIFU specialistáink az amerikai technológiai előírások szigorú betartása mellett dolgoznak, így nálunk biztos lehetsz benne, hogy a megfelelő mennyiségű és minőségű lövésszámot, kezelést kapod, ami biztosítja a hathatós eredményeket.

A gyártóval kötött exkluzív szerződésünk lehetővé teszi, hogy promóciós áron szolgáltassuk a kezeléseket – érdemes megnézned akcióinkat és a feltételeket weboldalunkon.

A Happiness Clinic kizárólag ezt a kezelésformát végzi, így mi nem kísérletezgetünk 15 féle módszer alkalmi használatával, hanem ebben értük el a mesteri szintet, így nyugodtan ránk bízhatod magad!

Egyik legfontosabb alapelvünk, hogy a hozzánk érkező ügyfeleink többet kapjanak, mint amit eredetileg elvártak, így pácienseink elégedettsége válik a legjobb ajánlólevéllé számunkra.

Hol található a klinika?

A Happiness Clinic Budapesten, a budai oldalon, autóval és tömegközlekedési eszközökkel is nagyon jól megközelíthető helyen található.

Címünk:
1024 Budapest, Margit Krt. 43-45.
http://www.happiness-clinic.hu/

Vidéken is vagytok?

A Happiness Clinic egyenlőre Budapesten érhető el, de az ország minden területéről érkeznek hozzánk vendégek, sőt még külföldről is.

Várunk szeretettel, megéri eljönnöd :)

Hogy működik a facelifting kezelés?

Ez egy forradalmian új, sebészeti beavatkozás-mentes, 3G arckezelés - facelifting, ránckezelés amerikai technológiával. 10 évet letagadhatsz majd a korodból!*

Hogy könnyű legyen a megértés, előbb ejtsünk néhány szót a kollagénekről!

A kollagén a test egyik legfontosabb fehérjéje, amely azért felel, hogy a bőrünk tónusos, feszes, fiatalos maradjon. Az élet és az idő előrehaladtával a kollagén is megfogyatkozik, így a regeneráció lelassul, és a bőr megereszkedik.

Amerikai kutatók azonban a kétezres évek elején felfedezték, hogy bőr mélyebben lévő részeinek, szöveteinek stimulálásával a test természetes regenerációs mechanizmusai beindulnak, és új kollagén termelődik. Ennek a felfedezésnek az ismeretében számos ilyen eszköz jelent meg a piacon, (rádiófrekvenciás bőrstimulátor, infrapajzs, stb.) viszont ezek hatékonysága messze elmaradt a várakozásoktól, mivel csak a bőr felső felületéig tudott elérni.

Az igazi áttörést a 3G HIFU jelentette, aminek mi már a harmadik generációs készülékét alkalmazzuk.

A 3G HIFU egy nagy energiájú fókuszált ultrahangos rezgéshullám, amely a bőrszövetbe hatolva 60-85°C-ra felmelegítik a bőrszövet kollagént tartalmazó mélyrétegének sejtjeit. Hatására a kollagén azonnal elkezd újratermelődni, beindítva ezzel a bőr természetes regenerációját.

Az új kollagén kitölti a sejtek közötti teret, ezért elképesztően hatásos az arc, nyak, toka, dekoltázs hatékony feszesítésére és fiatalítására is.

A leglényegesebb információ, hogy a Happiness Clinic nem szolgáltat magában HIFU-t, hanem egy komplett és hatékony megoldáscsomagot dolgoztunk ki olyan feltételekkel, amelyekkel semmilyen más ajánlat nem kel versenyre ma Magyarországon! Nézd meg a weboldalunkon az akciós csomag ajánlatunkat.

 Hogy működik a zsírbontó kezelés?

Ez egy forradalmian új, sebészeti beavatkozás-mentes, fókuszált ultrahangos zsírbontó eljárás, amely töredék idő alatt, erőfeszítés nélkül hoz érezhető eredményeket a megjelenésedben.

5-8 cm körfogat csökkenés, feszesebb has, felkar, comb és fenék!*

A szépségiparban egyre inkább elterjedt technológia a HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound, azaz fókuszált ultrahang). Ez jelenleg a piacon fellelhető leghatékonyabb kollagén-regeneráló, valamint zsírbontó eljárás. A HIFU berendezések speciális kezelőfeje úgy lett kifejlesztve, hogy az ultrahang hullámok egy pontba fókuszálásával sokszoros hatást fejtsen ki a kezelt területen.

A mikrofókuszált ultrahang a kezelés során áthatol a bőr minden rétegén 8-13 mm mélységig, és intenzitásából adódóan 65-75°C hőmérsékletűre hevíti a bőrszövetet, melynek következtében egy fehérje-kicsapódás történik a sejtekben. Ez egy fájdalommentes non-invazív eljárás, amely előidézi a bőr kollagén-regenerációját és a felesleges zsírok és méreganyagok távozását a sejtekből, anélkül hogy a környező szövetek, erek vagy idegek sérülnének.

A leglényegesebb információ, hogy a Happiness Clinic nem szolgáltat magában HIFU-t, hanem egy komplett és hatékony megoldáscsomagot dolgoztunk ki olyan feltételekkel, amelyekkel semmilyen más ajánlat nem kel versenyre ma Magyarországon!

Nézd meg weboldalunkon a Happy New Body® hatékony zsírbontó és feszesítő kezeléscsomagunkat!

 Fájdalmas a kezelés?

Ahogy mondják, a szépségnek ára van, de szenvedésről azért koránt sincs szó.

A fájdalomküszöb egyénenként változó. Azok a pácienseink, akik már átélték a harmadik generációs 3G HIFU ultrahangos arcfeszesítés élményét, kivétel nélkül arról számoltak be, hogy a fájdalom elenyésző, könnyen elviselhető, és a kapott eredmény bőségesen kárpótolja őket minden kellemetlenségért.

Némi diszkomfort érzés megjelenhet az ultrahang energia aktivitása közben, de ez egy pozitív megerősítése annak, hogy a kollagén-rekonstrukciós folyamatok elindultak.

 Milyen eredményekre lehet számítani a kezelésnél?

Tapasztalatok ezrei és a kétévente visszajáró pacientúránk igazolja kezelésünk gyors és látványos hatékonyságát.

HAPPY NEW FACE ® kezelésünkkel az arc, nyak, toka, dekoltázs területeket fiatalítjuk meg a 3G HIFU facelifting hatásával. A kezeléssel a kötőszövet és az izomszövet közötti vékony réteget feszesítjük, ami által facelifting hatást érünk el. Megfiatalítjuk az arcot, csökkennek a ráncok, a kezelést követően 10 évet letagadhatsz a korodból* :)

HAPPY NEW BODY ® kezelésünkkel, has, fenék, felkar, derék, belső comb területeken érünk el látványos eredményeket. Olyan helyekről távolítjuk el a zsírréteget, ahonnan edzéssel és koplalással is szinte lehetetlen. A testkezelési csomagunkkal 5-8 cm körfogat csökkenés érhető el. Persze ha valaki belendül, ez még fokozható a kezelések megismétlésével :). A comb esetében általában a körfogat csökkentés a cél, fenéknél a zsírbontás és a liftinghatás is jelentős, amitől formásabb és feszesebb lesz a popsi és csökken a narancsbőr is.* Továbbá nagyon látványos a kezelés hatása a felkar területen (az integető izomnál), a megereszkedett felkar bőre jelentősen megfeszül, fantasztikus a különbség.

Használd ki az újkori technológia csúcsát jelentő lehetőségeket és fiatalodj meg minden tekintetben.
Meglátod öröm lesz a tükörbe nézni.

 Mennyi időt vesz igénybe az arckezelés?

A komplett HAPPY NEW FACE ® kezelésünk általában 2 órát vesz igénybe, amiben benne van már a konzultációs idő is.

 Milyen területeken lehet zsírt bontani?

A leggyakrabban has, fenék, felkar (integető izom), derék és belső comb területeket szoktuk kezelni. Ezeken a területeken nagyon látványos hatás érhető el. A technológia nem csak a zsírt bontja le, hanem a bőrt is feszesíti, így duplán látványos az eredmény.

Happy New Body ® technológiával, olyan egyedülálló komplex csomagot állítottunk össze, ami fokozottan segít megszabadulni a nem kívánatos zsírsejtektől.

Benne: HIFU zsírbontó és bőrfeszesítő kezelés,
+ hullámmasszázs kezelés
+ izom stimulációs kezelés
+ rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelés

A hullámmasszázs stimulálja a nyirokrendszert és eltávolítja a sejtközi térből a méreganyagokat. Az izom stimulációs elektroterápia pedig felgyorsítja a kezelt területen az izmok működtetése által a keringési folyamatokat. Ennek köszönhetően a sejt közötti térből a lehető leggyorsabban távolítja el a lebontott zsírsejtek maradványait.

A leglényegesebb információ, hogy a Happiness Clinic nem szolgáltat magában HIFU-t, hanem egy komplett és hatékony megoldáscsomagot dolgoztunk ki olyan feltételekkel, amelyekkel semmilyen más ajánlat nem kel versenyre ma Magyarországon!

 Milyen területeken lehet lifting, ránctalanító kezelést végezni?

Happy New Face® - Tapasztalatok ezrei és a kétévente visszajáró pacientúránk igazolja kezelésünk gyors és látványos hatékonyságát az arcon, a nyakon, kiemelten a szemöldök, az arc és nem utolsó sorban a toka és dekoltázs területén. Ezek az arc és környékét érintő kezeléseink.

Ezeken kívül a Happy New Body® eljárásunkkal szinte az egész test kezelhető. Ezzel a kezeléssel lebontjuk a felesleges zsírrétegeket, 5-8 cm körfogat csökkenés érhető el, feszesebb has, felkar, comb és fenék!* A megereszkedett felkar (integető izom) esetében is nagyon látvány eredményeket érünk el. Olyan helyekről távolítjuk el a zsírréteget, ahonnan edzéssel és koplalással is szinte lehetetlen.

 Mi az az RF bőrfeszesítő kezelés, mire jó és hogyan csinálják?

A kezelési csomagjaink részeként, egy hónappal a HIFU kezelések után egy speciális rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelést végzünk, amivel még szebb és látványosabb hatás érhető el, mind az arc kezelések, mind pedig a test kezelések esetében.

A multipoláris rádiófrekvencia, a szuper-pulzáló vákuum és a LED-fény – egymást támogató és összeadódó hatásának köszönhetően rendkívül eredményes a narancsbőr kezelésében és az alakformálásban. Segítségével megemelkedik és kisimul az arc, a szemkörnyék és a nyak bőrfelülete.

 Mi az az izom stimulációs kezelés, mire jó és hogyan csinálják?

A hullámmasszázst a Happy New Body® kezelésünk részeként használjuk a HIFU zsírbontás hatékonyságának növeléséhez. Ez a kezelés stimulálja a nyirokrendszert és eltávolítja a sejtközi térből a méreganyagokat, felgyorsítja a kezelt területen az izmok működtetése által a keringési folyamatokat. Fő célja, hogy a sejtközi térből a lehető leggyorsabban távolítsuk a lebontott zsírsejtek maradványait.

 Meddig marad meg a hatása a kezelésnek?

A nagy energiájú, fókuszált ultrahangos rezgéshullám által stimulált kollagén produkció hosszan tartó és elhúzódó hatásmechanizmus fejt ki. A jó hír az, hogy ez a fiatalító folyamat akár 2 évig is eltarthat.

Pácienseink a kezelést követő 1 év múlva is fiatalos, és feszes bőrrel büszkélkedhetnek.* Figyelem! Pont a kiemelkedő hatékonyság miatt egy éven belül a kezelést megismételni nem ajánlott! További kezelések segíthetnek folyamatosan fékezni az öregedési folyamatot, de ez természetesen egyénenként változó.

 Mit jelent az, hogy ultrahangos kezelés?

A 3G HIFU egy nagy energiájú fókuszált ultrahangos rezgéshullám, amely a bőrszövetbe hatolva 60-85°C-ra felmelegítik a bőrszövet kollagént tartalmazó mélyrétegének sejtjeit. Hatására a kollagén azonnal elkezd újratermelődni, beindítva ezzel a bőr természetes regenerációját.

Az új kollagén kitölti a sejtek közötti teret, ezért elképesztően hatásos az arc, nyak, toka, dekoltázs hatékony feszesítésére és fiatalítására is.

 Van valamilyen utóhatás, érzékenység a kezelést követően?

Fontos tudni, hogy minden mellékhatás átmeneti jellegű. Ennek ellenére előfordulhat kisebb viszketés, apróbb duzzanat, bőrpír, valamint egy kicsit fokozottabb érzékenység a kezelést követő napokban.

 Milyen garanciát vállaltok a kezelésre?

MAGYARORSZÁGON CSAK NÁLUNK, EGYEDÜLÁLLÓ Happy New Face ® HIFU GARANCIÁT ADUNK!
Mivel 100%-ban biztosak vagyunk az általunk kivitelezett kezelés eredményességében, és kollégáink átlag feletti tapasztalatában, amennyiben 3 hónap elteltével nincs szabad szemmel látható eredmény a kezelt részen, akkor AJÁNDÉKBA adunk egy ismételt 3G HIFU kezelést. Szerencsére erre soha nem volt még példa, mert az eredmények magukért beszélnek.

Egyik legfontosabb alapelvünk, hogy a hozzánk érkező ügyfeleink többet kapjanak, mint amit eredetileg elvártak, így pácienseink elégedettsége válik a legjobb ajánlólevéllé számunkra.

 Mikorra tudtok leghamarabb időpontot adni?

Általában 2-3 hétre előre tele van az előjegyzésünk, ezért érdemes pár héttel előbb jelentkezned, mint ahogy szeretnél eljönni.

 Közvetlenül arckezelés után tudok sminket feltenni?

Igen, enyhe sminket használhatsz, és ugyanúgy folytathatod a mindennapi tevékenységedet, mint azelőtt.

 Arckezelés után tudok emberek közé menni vagy nagyon látszani fog?

Maximum egy kis arcpír lesz érzékelhető, de enyhe sminket is használhatsz, és ugyanúgy folytathatod a mindennapi tevékenységedet, mint azelőtt.

 A facelifting hatása azonnal látható lesz?

A HIFU eljárással a bőr kollagén termelését indítjuk be, ezért ennek eredménye, a kezelést követő 1-3 hónap után fog jelentkezni. Az extra kiegészítő kezeléseinkkel, amit az arckezelésünkhöz adunk, viszont már látványos eredményeket tapasztalhatsz 30 nap elteltével is.

A kezelést követően ugyanúgy folytathatod a mindennapi tevékenységedet, mint azelőtt. Ismerőseid, barátaid csak az eredményt fogják észrevenni, hogy valami megváltozott. Ha azt mondják - „de jól nézel ki…!!!”, akkor csak te fogod tudni mi az oka ennek :)

 A zsírbontás után azonnal látható lesz a különbség?

Itt egy kúra során több cm körfogat csökkenés érzékelhető, persze helytől függően.* Ha hetente tartjuk a kezeléssorozatot, akkor az eredmény egyre jobban láthatóvá válik abban az ütemben, ahogy a zsír kiürül a nyirokrendszerből. Ez általában néhány nap. Az új, feszesebb bőr kialakulásának folyamata rövid idő alatt végbemegy. A kezelést követő maximum 1-10 napon belül már látható és érezhető a változás, a feszesedés folyamatos, ahogy a zsír kiürül a sejtközi térből.

 Barátnőmmel együtt jönnénk, mennyi kedvezményt kapunk?

Minden ajánlásodért, ha hozol egy új vendéget, aki igénybe veszi a szolgáltatásunkat, egy 10.000 Ft-os utalványt adunk neked ajándékba, amit te vagy bárki, akinek odaadod, felhasználhatja a kezelése kifizetésekor. Ha többet összegyűjtesz, annyival csökkentheted a további kezeléseid árát.

 Férfiaknak is lehetséges a kezelés?

Természetesen, mindkét kezelésünket igénybe veszik férfiak is. Ez nekik ugyanolyan hatékony, mint a nők esetében. És hát Ők is szeretnének jól kinézni :)

 Milyen géppel dolgoztok?

A Happiness Clinic -nél, a hazánkban nálunk elsőként elérhető csúcstechnológiát, az új harmadik generációs 3G HIFU technológiát alkalmazzuk nagy sikerrel.

3G HIFU specialistáink az amerikai technológiai előírások szigorú betartása mellett dolgoznak, így nálunk biztos lehetsz benne, hogy a megfelelő mennyiségű és minőségű lövésszámot, kezelést kapod, ami biztosítja a hathatós eredményeket.

A Happiness Clinic kizárólag ezt a kezelésformát végzi, így mi nem kísérletezgetünk 15 féle módszer alkalmi használatával, hanem ebben értük el a mesteri szintet, így nyugodtan ránk bízhatod magad!

Egyik legfontosabb alapelvünk, hogy a hozzánk érkező ügyfeleink többet kapjanak, mint amit eredetileg elvártak, így pácienseink elégedettsége válik a legjobb ajánlólevéllé számunkra.

 Kinek nem lehet HIFU kezelést csinálni?

HIFU kezelést csak 18 éves kor felett végzünk és vannak olyan kizáró okok, amikor a HIFU nem bevethető. Pl.: aktív, gyulladt, aknés bőr, vékony porcelán-szerű bőr, ptosis-szemhéjcsüngés, seb a kezelendő területen, pacemaker, terhesség, szoptatás alatt, migrén, plasztikázott terület (arcplasztika, zsírleszívás, stb..), injekciós lipolízis területén, fillerek botox, sajátzsír-feltöltés 2 hónapon belül, vérzékenység, autoimmun betegségek, epilepszia, herpesz, diabétesz, dermatitisz, bőrgyulladás, duzzanat a kezelendő területen, aktív szisztematikus vagy krónikus betegség, helyi fertőzés, keloid sebhely vagy hiperplázia, bármilyen bőrbetegség, érzékelési rendellenesség, vérzési rendellenesség, véralvadásgátló szerek használata, hemosztatikus diszfunkció, arcplasztika vagy ablatív lézeres arckezelés az elmúlt egy éven belül, implantátum a kezelendő területen, idegen anyag a kezelendő területen, szteroidos vagy immunszupresszív kezelés.

Nem szteroidos gyulladáscsökkentő (pl.: aszpirin) használata nem kizáró ok.

 Milyen veszélyei vannak a kezelésnek?

A technológia Amerikából származik, ahol háromszor nagyobb biztonsági követelménynek kell megfeleljen ahhoz, hogy bármilyen engedélyt megkapjon egy gyártó. Arról nem is beszélve, hogy az általunk használt csúcstechnológia már a harmadik generációs készülék. Az ultrahangos készülékek nagy múlttal rendelkeznek a gyógyításban, mivel több, mint 50 éve használják.

Fontos tudni, hogy minden mellékhatás átmeneti jellegű. Ennek ellenére előfordulhat kisebb viszketés, apróbb duzzanat, bőrpír, valamint egy kicsit fokozottabb érzékenység a kezelést követő napokban.

 Milyen enzim alapú ránctalanító szérumot használtok az arckezelésnél és mi ennek a hatása?

A PBSerumok vadonatúj technológiával gyártott, egyedi, tiszta, enzim alapú koktélok, melyeket kozmetikusoknak és orvosoknak kifejlesztettek ki. Ezek a hatásos eredményt biztosító ránctalanító szérumok, 100%-ban természetes és bőrbarát összetevőkből állnak, tartósítószer-, illatanyag- és adalékmentesek. Kizárólag a PBSerum fejlesztett ki olyan terméket, mely nem tartalmaz kémiai összetevőket, csak teljesen természetes bio-aktív enzimeket. Ez teszi ennyire eredményessé a használatát. A Kollagenáz CoL GH PB220, Hialuronidáz PB3000, Keratináz KerA PB333 és Lipáz PB500 enzimek bejutnak a mélyebb rétegekbe és ott hatnak, ahol arra szükség van. Így érhető el velük egyedülálló eredmény, rövid időn belül.

 Mi az a rádiófrekvenciás arckezelés a HIFU után? mire jó és hogyan csináljátok?

A kezelési csomagjaink részeként, egy hónappal a HIFU kezelések után egy speciális rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelést végzünk, amivel még szebb és látványosabb hatás érhető el, mind az arckezelések, mind pedig a test kezelések esetében.

Az alakformáló géppel az arcbőr és a test többi felülete is kezelhető. A kezelőfejbe egybe integrálták a LED, a vákuum, és a rádiófrekvenciás technológiákat. A bőrfeszesítés, ránccsökkentés és kollagéntermelés újraindító kezelések az arcon, a nyakon és az áll alatti részen is. A multipoláris rádiófrekvencia, a szuper-pulzáló vákuum és a LED-fény – egymást támogató és összeadódó hatásának köszönhetően rendkívül hatásos a narancsbőr kezelésében és az alakformálásban is. A három különböző méretű és szerkezetű kezelőfejnek köszönhetően a különböző testtájak kezelésére alkalmas. A speciális multipoláris applikátort kifejezetten az arc, a szemkörnyék és a nyak bőrfelületének emelésére, kisimítására használjuk. A szuper-pulzáló vákuumnak köszönhetően az alakformáló rendszerek között is kiemelkedően gyors és látványos eredmény érhető el használatával.

 Kuponos oldalon olcsóbban láttam HIFU kezelést, ez hogy lehet?

Mi is találkoztunk érdekes ajánlatokkal, elképzelhetetlen árakkal. Azért mondom ezt, mert ismerem az eredeti technológia, fejek árát és a kezelések bekerülési árát. Viszont alacsony minőségű géppel és nem megfelelő lövésszám mellett nem garantálható eredmény.

Sajnos hallottam már olyan esetekről is, amikor az ügyfél kifizette az árat, de teljesen hatástalan volt a kezelés, semmilyen eredmény nem volt. Arról nem is szólva, hogy persze garanciát sem vállaltak.

Ha nem szeretnél elrontott kezelésekbe belefutni, ami akár a bőröd egészségébe is kerülhet, válaszd a megbízható minőséget és a professzionális eredményt.

 Van nálatok plasztikai sebészet?

Arra nálunk nincs szükséged :)
A 3G HIFU-nak éppen az a lényege, hogy ez egy forradalmian új, hatásos, de sebészeti beavatkozás-mentes eljárás, melyet bőrgyógyász felügyeletével végzünk. A fókuszált ultrahangos kezelési eljárással töredék idő alatt, érünk el látványos lifting eredményt. Műtéti beavatkozás nélkül megemeljük a fáradt, logó arcbőrt, nincsenek műtéti hegek, fül mögötti varratok, nincs felépülési idő, természetes, újra kisimult és élettel teli bőrkép az eredmény, ami látványos és meggyőző.

A kezelést követően ugyanúgy folytathatod a mindennapi tevékenységedet, mint azelőtt. Ismerőseid, barátaid csak az eredményt fogják észrevenni, hogy valami megváltozott. Ha azt mondják - „de jól nézel ki…!!!”, akkor csak te fogod tudni mi az oka ennek :)

 Vannak nálatok más kezelések?

A Happiness Clinic kizárólag 3G HIFU-val, HIFU kezeléssel foglalkozik, így mi nem kísérletezgetünk 15 féle módszer alkalmi használatával, hanem ebben értük el a mesteri szintet.

HAPPY NEW FACE ® kezelésünk: Forradalmian új, sebészeti beavatkozás-mentes, 3G arckezelés - facelifting, ránckezelés amerikai technológiával - ARC, NYAK, TOKA, DEKOLTÁZS területeken.

HAPPY NEW BODY ® kezelésünk: Fókuszált ultrahangos zsírbontó és bőrfeszesítő eljárás, amely töredék idő alatt, erőfeszítés nélkül hoz érezhető eredményeket a megjelenésedben. A legnépszerűbb zsírbontási területek: HAS, FENÉK, FELKAR, DERÉK, BELSŐ COMB.

 Mennyi időt vesz igénybe a zsírbontó kezelés?

A komplett HAPPY NEW BODY ® kezelésünk általában, alkalmanként 2 órát vesz igénybe, amiben benne van már a konzultációs idő is.

 Hány alkalmat ajánlotok a zsírbontó kezelésnél?

A HAPPY NEW BODY ® zsírbontó kezelésünket, 4 vagy 6 alkalmas csomagokban lehet igénybe venni a kezelt területek számától függően.

A 4 alkalmas csomag egy területet tartalmaz (has vagy fenék) – benne:

 • HIFU kezelés egy területen (has vagy fenék)
 • Hullámmasszázs kezelés
 • Izom stimulációs kezelés
 • Rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelés

A 6 alkalmas csomag két területet tartalmaz (has és fenék) – benne:

 • 2 HIFU kezelés, két területen (has és fenék)
 • 2 hullámmasszázs kezelés
 • 2 izom stimulációs kezelés
 • 2 rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelés
 Mennyire tapasztaltak a munkatársaitok?

Tapasztalatok ezreivel rendelkezünk.

A Happiness Clinic kizárólag ezt a kezelésformát végzi, így mi nem kísérletezgetünk 15 féle módszer alkalmi használatával, hanem ebben értük el a mesteri szintet, így nyugodtan ránk bízhatod magad!

Egyik legfontosabb alapelvünk, hogy a hozzánk érkező ügyfeleink többet kapjanak, mint amit eredetileg elvártak, így pácienseink elégedettsége válik a legjobb ajánlólevéllé számunkra.

 A megbeszélt kezelési időpont előtt mennyivel előbb érkezzek?

Elegendő, ha 5 perccel előtte érkezel. Kérjük, érkezz pontosan a megbeszélt időpontra, mert ha 10 percnél többet késel, akkor lehet, hogy már nem tudjuk elkezdeni a kezelésedet, mert akkor az utánad jövők időpontjai mind csúsznának.

Megértésedet köszönjük.

 Meddig lehet lemondani az időpontomat?

Ha át szeretnéd tenni az időpontodat máskorra, mert közbejött valami, kérlek amennyiben lehetséges 2-3 nappal az időpont előtt jelezd nekünk.

Megértésedet köszönjük.

 Ha elhozom a páromat kapunk kedvezményt?

Igen, minden ajánlásodért, ha hozol egy új vendéget, aki igénybe veszi a szolgáltatásunkat, egy 10.000 Ft-os utalványt adunk neked ajándékba, amit te vagy bárki, akinek odaadod, felhasználhatja a kezelése kifizetésekor. Ha többet összegyűjtesz, annyival csökkentheted a további kezeléseid árát.

 Ha ajánlom a klinikátokat másoknak, mennyi kedvezményt kapok?

Minden ajánlásodért, ha hozol egy új vendéget, aki igénybe veszi a szolgáltatásunkat, egy 10.000 Ft-os utalványt adunk neked ajándékba, amit te vagy bárki, akinek odaadod, felhasználhatja a kezelése kifizetésekor. Ha többet összegyűjtesz, annyival csökkentheted a további kezeléseid árát.

 Van nálatok botox kezelés is?

Nincs. A Happiness Clinic kizárólag 3G HIFU-val, HIFU kezeléssel foglalkozik, így mi nem kísérletezgetünk 15 féle módszer alkalmi használatával, hanem ebben értük el a mesteri szintet.

HAPPY NEW FACE ® kezelésünk: Forradalmian új, sebészeti beavatkozás-mentes, 3G arckezelés - facelifting, ránckezelés amerikai technológiával - ARC, NYAK, TOKA, DEKOLTÁZS területeken.

HAPPY NEW BODY ® kezelésünk: Fókuszált ultrahangos zsírbontó és bőrfeszesítő eljárás, amely töredék idő alatt, erőfeszítés nélkül hoz érezhető eredményeket a megjelenésedben. A legnépszerűbb zsírbontási területek: HAS, FENÉK, FELKAR, DERÉK, BELSŐ COMB.

 Nálatok van hialuronsavas ráncfeltöltés is?

Nincs. A Happiness Clinic kizárólag 3G HIFU-val, HIFU kezeléssel foglalkozik, így mi nem kísérletezgetünk 15 féle módszer alkalmi használatával, hanem ebben értük el a mesteri szintet.

HAPPY NEW FACE ® kezelésünk: Forradalmian új, sebészeti beavatkozás-mentes, 3G arckezelés - facelifting, ránckezelés amerikai technológiával - ARC, NYAK, TOKA, DEKOLTÁZS területeken.

HAPPY NEW BODY ® kezelésünk: Fókuszált ultrahangos zsírbontó és bőrfeszesítő eljárás, amely töredék idő alatt, erőfeszítés nélkül hoz érezhető eredményeket a megjelenésedben. A legnépszerűbb zsírbontási területek: HAS, FENÉK, FELKAR, DERÉK, BELSŐ COMB.

 Mi a különbség a botox, hialuronsavas,…. kezelés és a HIFU között?

Teljesen más elven működik a három kezelés és más a hatásuk is.

A botox és a hialuronsavas kezelés során idegenanyagot juttatnak a bőrbe, bőr rétegeibe. Ellentétben a Hifu kezeléssel, ahol nincs hatóanyag bejuttatás, kizárólag a fókuszált ultrahang.

 Kezelés után le tudom mosni az arcomat?

Természetesen igen, mi is alaposan letisztítjuk a bőrfelületet, de a mosdóban te is tudsz mosakodni.

Arckezelés után megtisztítjuk a bőrfelületet a felesleges UH zselétől, arclemosót és termálvizes permetet alkalmazunk, ezzel zárjuk a kezelést.

 Mit hozzak magammal a kezelésre, (törölközőt, krémet, törlőkendőt, szappant,…)?

Igazából semmit nem kell hoznod magadon kívül :)

Esetleg ha sminkelni szeretnél a kezelés után, - ennek nincs akadálya.

 Miért ilyen olcsó a kezelés nálatok, máshol sokkal drágábban láttam?

Nálunk is sokkal drágábbak ezek a kezelések, de mivel az amerikai gyártónak segítünk a most érkezett 3. generációs 3G HIFU professional kezelőegység közép-európai piaci bevezetésében, ezért jelentős kedvezményeket kaptunk a fejekre a promóció keretében. A gyártóval kötött exkluzív szerződésünk lehetővé teszi, hogy promóciós áron szolgáltassuk a kezelést az első 50 referáló ügyfélnek.

Ahhoz, hogy ezt az árat megkaphasd, vállalnod kell, hogy a kezelés után néhány mondatban leírod a tapasztalataidat és élményeidet, amit mi továbbítunk a gyártó felé, segítve ezzel az innovatív 3G csúcstermék piaci bevezetését.

 Milyen HIFU-val dolgoztok?

A Happiness Clinic -nél, a hazánkban nálunk elsőként elérhető csúcstechnológiát, az új harmadik generációs 3G HIFU technológiát alkalmazzuk nagy sikerrel.

3G HIFU specialistáink az amerikai technológiai előírások szigorú betartása mellett dolgoznak, így nálunk biztos lehetsz benne, hogy a megfelelő mennyiségű és minőségű lövésszámot, kezelést kapod, ami biztosítja a hathatós eredményeket.

A Happiness Clinic kizárólag ezt a kezelésformát végzi, így mi nem kísérletezgetünk 15 féle módszer alkalmi használatával, hanem ebben értük el a mesteri szintet, így nyugodtan ránk bízhatod magad!

Egyik legfontosabb alapelvünk, hogy a hozzánk érkező ügyfeleink többet kapjanak, mint amit eredetileg elvártak, így pácienseink elégedettsége válik a legjobb ajánlólevéllé számunkra.

 Milyen ajándékok vannak a kezeléshez?

HAPPY NEW FACE ® kezelésünkhöz extra bónuszként most 60.000 Ft értékű kiegészítő kezeléseket adunk, mellyel egyedülállóan nő a kezelés hatékonysága. Ebben az ALL in PACK csomagban benne van a 3G HIFU - ARC, NYAK, TOKA, DEKOLTÁZS – lifting kezelés +

 • egy pulzáló vákuumos, arcbőr tonizáló kezelés, közvetlenül a HIFU kezelés előtt,
 • egy rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelés, 30 nappal a HIFU kezelés után,
 • egy enzim alapú ránctalanító szérum, melyet rádiófrekvenciával juttatunk be a bőr mélyebb rétegeibe

HAPPY NEW FACE ® - ALL in PACK komplex csomagunk olyan hatékony és eredményes, amit sehol máshol nem kapsz meg.

HAPPY NEW BODY® kezelési csomagunk szintén egyedülálló kiegészítőket tartalmaz, melyekkel a zsírbontási és bőrfeszesítési folyamatot még hatékonyabbá tettük.

 1. Az első alkalommal a HIFU kezelés előtt hullámmasszázs kezelést végzünk - ez stimulálja a nyirokrendszert és eltávolítja a sejtközi térből a méreganyagokat. Ezt követően a Happy New Body® HIFU kezelés következik, ami jelenleg a legkorszerűbb HIFU készülék Magyarországon, a lehető legnagyobb hatás elérése érdekében.
 2. Egy hónappal később, a második alkalommal, izom stimulációs elektroterápia jön, mely felgyorsítja a kezelt területen az izmok működtetése által a keringési folyamatokat. Ennek köszönhetően a sejt közötti térből a lehető leggyorsabban távolítja el a lebontott zsírsejtek maradványait.
 3. Egy héttel később, a harmadik alkalommal egy rádiófrekvenciás bőrfeszesítés következik, hogy a bőr felülete alkalmazkodjon a megváltozott testformához, illetve a cellulitisz ellen.
 4. Három hónappal később egy kontrollal zárjuk a kezeléssorozatot.
 Hány soros HIFU-val dolgoztok?

A Happiness Clinic -nél, a hazánkban nálunk elsőként elérhető csúcstechnológiát, az új harmadik generációs 3G HIFU technológiát alkalmazzuk, ami egy 11 soros eljárás.

A teljes pontossággal kiszámított távolságra elhelyezkedő kezelőpontokkal minden eddiginél pontosabb eredmény érhető el. Ennek a pontosságnak köszönhető, hogy ilyen nagy felületen egyenletesen tud képződni a kollagén. A 3. generációs HIFU segítségével a kezelést végző sokkal szebben tudja kivitelezni a kezelést, mint a hagyományos, 1 soros kezelőfejjel működő gépekkel.

A hagyományos technika esetében nem csak elmarad a kívánt eredmény, de még nem kívánt hatást is okozhat a szabálytalan elrendezésből adódó felületes kezelés. A 3. generációs HIFU professzionális kezelőfejével és precíziós szoftverével végzett kezelés esetében, a 11 soros elrendezésnek köszönhetően, a kollagén rostok egyenletesen alakulnak ki a bőrszövet mélyen fekvő rétegében. Ennek hatására természetesen a bőr is egyenletesen feszül meg, így biztosítja a HIFU kezeléssel elérhető maximális eredményt. Ezen felül a 11 soros kezelőfej egyetlen kezelés alkalmával nagyobb terület lefedésére képes, ezzel is növelve a kezelés hatékonyságát.

3G HIFU specialistáink az amerikai technológiai előírások szigorú betartása mellett dolgoznak, így nálunk biztos lehetsz benne, hogy a megfelelő mennyiségű és minőségű lövésszámot, kezelést kapod, ami biztosítja a hathatós eredményeket.

A Happiness Clinic kizárólag ezt a kezelésformát végzi, így mi nem kísérletezgetünk 15 féle módszer alkalmi használatával, hanem ebben értük el a mesteri szintet, így nyugodtan ránk bízhatod magad!

Egyik legfontosabb alapelvünk, hogy a hozzánk érkező ügyfeleink többet kapjanak, mint amit eredetileg elvártak, így pácienseink elégedettsége válik a legjobb ajánlólevéllé számunkra.

 Miért jobb a ti gépetek, mint máshol?

A Happiness Clinic -nél, a hazánkban nálunk elsőként elérhető csúcstechnológiát, az új harmadik generációs 3G HIFU technológiát alkalmazzuk nagy sikerrel. Ez egy 11 soros gép, ami abban segít, hogy még egyenletesebben lehessen végighaladni a kezelt területen, illetve az sem hátrány, hogy a kezelés időtartama sem irreálisan hosszú, mint a korábbi technológiák esetében.

Találkozni érdekes ajánlatokkal, elképzelhetetlen árakkal. Azért mondom ezt, mert ismerem az eredeti technológia, gépek, fejek árát és a kezelések bekerülési árát. Alacsony minőségű géppel és nem megfelelő lövésszám mellett nem garantálható eredmény.

Sajnos hallottam már olyan esetekről is, amikor az ügyfél kifizette az árat, de teljesen hatástalan volt a kezelés, semmilyen eredmény nem volt. Arról nem is szólva, hogy persze garanciát sem vállaltak.

Ha nem szeretnél elrontott kezelésekbe belefutni, ami akár a bőröd egészségébe is kerülhet, válaszd a megbízható minőséget és a professzionális eredményt.

 Hányadik generációs HIFU-val dolgoztok?

A Happiness Clinic -nél, a hazánkban nálunk elsőként elérhető csúcstechnológiát, az új harmadik generációs 3G HIFU technológiát alkalmazzuk nagy sikerrel.

 Ki végzi a kezelést nálatok?

Nálunk a Happiness Clinic-nél egészségügyi szakdolgozók, HIFU specialisták végzik a kezeléseket, bőrgyógyász szakorvos felügyeletével.

3G HIFU specialistáink az amerikai technológiai előírások szigorú betartása mellett dolgoznak, így nálunk biztos lehetsz benne, hogy a megfelelő mennyiségű és minőségű lövésszámot, kezelést kapod, ami biztosítja a hathatós eredményeket.

 Ez ránctalanító kezelés?

HAPPY NEW FACE ® kezelésünkkel az arc, nyak, toka, dekoltázs területeket fiatalítjuk meg a 3G HIFU facelifting hatásával. Alapvetően nem ránctalanító kezelésről van szó. A kezelés során a kötőszövet és az izomszövet közötti vékony réteget feszesítjük, ami által facelifting hatást érünk el. Ennek persze az is a hatása, hogy a megemelkedés miatt a ráncok is csökkennek. A teljes kezelési csomagunkhoz ajándékba adunk még egy rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelést is, amit a HIFU kezelés után 30 nappal csinálunk meg neked. Továbbá egy enzim alapú ránctalanító szérumot is alkalmazunk, amit rádiófrekvenciával juttatunk be a bőr mélyebb rétegeibe. Ezekkel a kiegészítőkkel teljes támadást indítunk a ráncok ellen is és az eredmény fantasztikus lesz, 10 évet simán letagadhatsz majd a korodból :)

HAPPY NEW BODY ® kezelésünkkel, has, fenék, felkar, derék, belső comb területeken érünk el látványos eredményeket. Nem csak a felesleges zsírt távolítjuk el ezekről a területekről, de a bőrt is jelentősen feszesítjük. A testkezelési csomagunkkal 5-8 cm körfogat csökkenés érhető el.* Persze ha valaki belendül, ez még fokozható a kezelések megismétlésével :). A comb esetében általában a körfogat csökkentés és a feszesítés a cél, fenéknél a zsírbontás és a liftinghatás is jelentős, amitől formásabb és feszesebb lesz a popsi. Továbbá nagyon látványos a kezelés hatása a felkar területen (az integető izomnál), a megereszkedett felkar bőre jelentősen megfeszül, fantasztikus a különbség.

 Milyen időközönként lehet megismételni az arckezelést?

Figyelem! Pont a kiemelkedő hatékonyság miatt egy éven belül a kezelést megismételni nem ajánlott!

A nagy energiájú, fókuszált ultrahangos rezgéshullám által stimulált kollagén produkció hosszan tartó és elhúzódó hatásmechanizmus fejt ki. A jó hír az, hogy ez a fiatalító folyamat akár 2 évig is eltarthat.

 Hány centit lehet leszedni a zsírbontással?

Akár 5-8 cm körfogat csökkenés is elérhető. Persze ha valaki belendül, és többször megismétli a kezelést, ennél több is elérhető :) Mindenesetre egy kúra során több cm körfogat csökkenés érzékelhető, persze a test területtől függően.* Ha hetente tartjuk a kezeléssorozatot, akkor az eredmény egyre jobban láthatóvá válik abban az ütemben, ahogy a zsír kiürül a nyirokrendszerből.
Ez általában néhány nap. Az új, feszesebb bőr kialakulásának folyamata rövid idő alatt végbemegy.
A kezelést követő maximum 1-10 napon belül már látható és érezhető a változás, a feszesedés folyamatos, ahogy a zsír kiürül a sejtközi térből.

MAGYARORSZÁGON EGYEDÜLÁLLÓ - Egyedülálló Happy New Body® HIFU garancia!
A látványos eredményeket több száz sikeres kezelés bizonyítja.

 Milyen mélységben dolgozik a gép?

A kezelést több mélységben végezzük el a test területétől függően. A HIFU-val a kötőszövet és az izomszövet közötti vékony rétegen dolgozunk, és azt feszesítjük, ami által facelifting hatást érünk el.

Arc kezelés esetében: 1,5mm, 3 és 4,5 mm mélységben végezzük a kezelést, néhány területen kétszer is áthaladva.

A testkezeléseket, zsírbontást egy másik, nagyobb energia leadására képes, kifejezetten erre a célra kifejlesztett HIFU berendezéssel csináljuk. Itt 8 mm és 13 mm mélységben haladunk végig.

3G HIFU specialistáink az amerikai technológiai előírások szigorú betartása mellett dolgoznak, így nálunk biztos lehetsz benne, hogy a megfelelő mennyiségű és minőségű lövésszámot, kezelést kapod, ami biztosítja a hathatós eredményeket.

A Happiness Clinic kizárólag ezt a kezelésformát végzi, így mi nem kísérletezgetünk 15 féle módszer alkalmi használatával, hanem ebben értük el a mesteri szintet, így nyugodtan ránk bízhatod magad!

Egyik legfontosabb alapelvünk, hogy a hozzánk érkező ügyfeleink többet kapjanak, mint amit eredetileg elvártak, így pácienseink elégedettsége válik a legjobb ajánlólevéllé számunkra.

 Mennyi időt vesz igénybe a kezelés?

A komplett HAPPY NEW FACE és BODY ® kezeléseink egyenként kb. 2 órát vesznek igénybe, amiben benne van már a konzultációs idő is.

 Mennyibe kerül a kezelés?

Most egy gyártói promóció miatt, kedvezőbb áron tudod nálunk megkapni ezeket a prémium kezeléseket. Ehhez annyit kell vállalnod, hogy a kezelés után néhány mondatban leírod tapasztalataikat és élményeiket, amit mi továbbítunk a gyártó felé, segítve ezzel az innovatív 3G csúcstermék piaci bevezetését.


HAPPY NEW FACE® ALL in PACK csomagunk (Benne: ARC, NYAK, TOKA, DEKOLTÁZS LIFTING KEZELÉS) most, 350.000 Ft helyett, 159.000 Ft-ba kerül. Plusz ajándékkezelések: pulzáló vákuumos, arcbőr tonizáló kezelés, rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelés, enzim alapú ránctalanító szérum bevitele. Ezek mind benne vannak!


HAPPY NEW BODY® kezelési csomagjaink (Benne: has és/vagy fenék terület kezelése) most,

4 alkalmas csomagban – egy terület (has vagy fenék): 450.000 Ft helyett, 199.000 Ft
6 alkalmas csomagban – két terület (has és fenék): 950.000 Ft helyett, 399.000 Ft

Tapasztalataink alapján olyan csomagot állítottunk össze, ami a leghatékonyabbá teszi kezelésünket - tartalom: HIFU kezelések, hullámmasszázs kezelések, izom stimulációs kezelések, rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelés. Ezek mind benne vannak!

 Mit jelent, hogy véleményt kell mondanom a gyártónak?

Ez azt jelenti, hogy a kezelés után le kell írni, hogy mi a tapasztalatod, élményeid a kezeléssel kapcsolatban, amit mi továbbítunk a gyártó felé, segítve ezzel az innovatív 3G csúcstermék piaci bevezetését. Egyben hozzájárulsz, hogy a gyártó és a mi cégünk publikálhassa ezeket a véleményeket.

 18 évnél fiatalabbaknál is alkalmazható?

18 éves kor alatt nem végzünk kezeléseket.

 Ha elhozom a barátomat, mennyi kedvezményt kapunk?

Ha elhozod barátodat, barátnőidet, ismerőseidet, - minden ajánlás (kezelés) után 10.000 Ft-os utalványt adunk neked, amit beválthatsz bármilyen kezelésünknél.

 Hogyan működik az ajánlói rendszer?

Ha elhozod barátodat, barátnőidet, ismerőseidet, - minden ajánlás (kezelés) után 10.000 Ft-os utalványt adunk neked, amit beválthatsz bármilyen kezelésünknél.

Vagy együtt jöttök, vagy csak felhívsz minket és szólsz, hogy kit küldtél és regisztráljuk. Amikor a kezelését elvégeztük neki, jelezzük, hogy bejöhetsz az utalványért vagy elküldjük neked.

 Ha nem kérem csak az arc és toka kezelést, akkor mennyibe kerül az arckezelés?

Kizárólag csomagban tudod ennyiért megkapni ezeket a kezeléseket akciósan. Ha külön szeretnéd az arc és toka területet, mivel így nem akciós, többe kerülne, mint a teljes csomag. Konkrétan az arc kezelés 140.000 Ft + a toka kezelés 60.000 Ft – összesen: 200.000 Ft lenne. Így jobban jársz a csomaggal még akkor is, ha nem kérsz mindent, ami benne van.

Pl.: minden kellene, csak a dekoltázs nem: arc 140.000 Ft + nyak 60.000 Ft + toka 60.000 Ft – összesen: 260.000 Ft lenne. Szóval ez is jobban megéri a csomagban.

 Ha más területeket is szeretnék a zsírbontásba, pl., comb, felkar,… azok mennyibe kerülnek?

Természetesen sokszor csinálunk más területeket is, ezek is nagyon hatékonyak.
Felkar alsó része: 90.000 Ft helyett, 45.000 Ft 
Deréktáj: 130.000 Ft helyett, 65.000 Ft 
Belső comb: 180.000 Ft helyett, 90.000 Ft

 Ez a kezelés nem károsítja a bőrt vagy a szöveteket?

Egyáltalán nem, az eljárás teljesen biztonságos.

A technológia Amerikából származik, ahol háromszor nagyobb biztonsági követelménynek kell megfeleljen, ahhoz, hogy bármilyen engedélyt megkapjon egy gyártó, arról nem is beszélve, hogy az általunk használt csúcstechnológia már a harmadik generációs készülék. Az ultrahangos készülékek nagy múlttal rendelkeznek a gyógyításban, mivel más területeken több mint 50 éve használják.

 Teljesen eltűnnek majd a ráncaim?

Ha teljesen nem is, de csökkenek és a liftinghatásnak köszönhetően összességében 10 évet fiatalodik majd az arcod.*

 Ami a zsírbontásnál lemegy nem is jön vissza többet?

Látványos eredményeket érünk el, olyan helyekről távolítjuk el a zsírréteget, ahonnan edzéssel és koplalással is szinte lehetetlen. Ha viszont nem változtatsz az étkezési szokásaidon és nem mozogsz eleget, akkor természetesen visszajöhet.

 Milyen időközönként cserélitek a HIFU fejeket?

A HIFU fejek meghatározott lövésszámra képesek és ezután már nem használhatóak, cserélni kell azokat.

 Az ultrahang megsérti, megégeti a bőrt?

A bőre külső felületét nem. Mélyebb rétegekben történik a kezelés és ott a nagy energiájú fókuszált ultrahangos rezgéshullám, 60-85°C-ra felmelegíti a bőrszövet kollagént tartalmazó mélyrétegében lévő sejteket – ott kis sérüléseket okozva. Ennek hatására a kollagén azonnal elkezd újratermelődni, beindítva ezzel a bőr természetes regenerációját.

Az új kollagén kitölti a sejtek közötti teret, ezért elképesztően hatásos az arc, nyak, toka, dekoltázs hatékony feszesítésére és fiatalítására is.

 A kezelést követően otthon kell valamit csinálnom a bőrömmel?

Nem szükséges semmi extrát csinálni. Este, lefekvés előtt a szokásos arckrémeddel bekrémezheted az arcodat.

 Jöhet valaki velem, kísérőnek?

Persze, ennek semmi akadálya (1 főig) le tud ülni :) Beszélgetni sajnos nem nagyon fogtok tudni kezelés közben.

 Félek a fájdalomtól, mit javasoltok?

Nem kell tartanod a fájdalomtól, elviselhető lesz a kezelés. Ahogy mondják, a szépségnek ára van, de szenvedésről azért koránt sincs szó. Csak fokuszáltan melegséget fogsz érezni. Kollégáink felkészültek, hogy megfelelően megnyugtassanak - nagyon kedvesek és empatikusak, mindent előre elmondanak, közben is végig mondjuk, hogy mi fog történni, a kezelés alatt megnyugtató zenét teszünk be, szóval kellemes lesz, meglátod.

Azok a pácienseink, akik már átélték a harmadik generációs 3G HIFU ultrahangos arcfeszesítés élményét, és a zsírbontó kezelést, kivétel nélkül arról számoltak be, hogy a fájdalom elenyésző, könnyen elviselhető, és a kapott eredmény bőségesen kárpótolja őket minden kellemetlenségért.

Némi diszkomfort érzés megjelenhet az ultrahang energia aktivitása közben, de ez egy pozitív megerősítése annak, hogy a kollagén-rekonstrukciós folyamatok elindultak.

 A plasztikai sebészethez képest milyen eredmények várhatóak?

A HIFU kezelés pozitív eredménye, a kezelést követő 30-90 nap alatt jelentkezik. A teljes változás 6 hónap alatt megy végbe. Ez a kezelés nem hasonlítható össze a plasztikai sebészeti beavatkozással.

Műtéti beavatkozás nélkül megemeljük a fáradt, logó arcbőrt, nincsenek műtéti hegek, fül mögötti varratok, nincs felépülési idő, természetes, újra kisimult és élettel teli bőrkép az eredmény, ami látványos és meggyőző.

A kezelést követően ugyanúgy folytathatod a mindennapi tevékenységedet, mint azelőtt. Ismerőseid, barátaid csak az eredményt fogják észrevenni, hogy valami megváltozott. Ha azt mondják - „de jól nézel ki…!!!”, akkor csak te fogod tudni mi az oka ennek :)

 Botox kezelés, hialuronsavas feltöltés, drakula terápia vagy orvosi szál behúzása után alkalmazható a kezelés?

Alkalmazható, a beavatkozást követő 1 év elteltével.

 A dekoltázs és fenék kezelés alkalmazható, ha már van szilikon plasztikám?

Alkalmazható, a beavatkozást követő egy év elteltével.

 Aktív, gyulladt aknés bőr, helyi fertőzés esetén alkalmazható a kezelés?

Ebben az esetben nem alkalmazható a kezelés. Ez kizáró ok.

 Mit fogok érezni a kezelés során?

Nem kell tartanod a fájdalomtól, elviselhető lesz a kezelés. Ahogy mondják, a szépségnek ára van, de szenvedésről azért koránt sincs szó. Csak fokuszáltan melegséget fogsz érezni. Kollégáink felkészültek, hogy megfelelően megnyugtassanak - nagyon kedvesek és empatikusak, mindent előre elmondanak, közben is végig mondjuk, hogy mi fog történni, a kezelés alatt megnyugtató zenét teszünk be, szóval kellemes lesz, meglátod.

Azok a pácienseink, akik már átélték a harmadik generációs 3G HIFU ultrahangos arcfeszesítés élményét, és a zsírbontó kezelést, kivétel nélkül arról számoltak be, hogy a fájdalom elenyésző, könnyen elviselhető, és a kapott eredmény bőségesen kárpótolja őket minden kellemetlenségért.

Némi diszkomfort érzés megjelenhet az ultrahang energia aktivitása közben, de ez egy pozitív megerősítése annak, hogy a kollagén-rekonstrukciós folyamatok elindultak.

 Van-e bérletakció nálatok?

Igen, a HAPPY NEW BODY® zsírbontó kezelésünket 4 vagy 6 alkalmas csomagban érheted el, a területek számától függően.

Most egy gyártói promóció miatt, kedvezőbb áron tudod nálunk megkapni ezeket a prémium kezeléseket. Ehhez annyit kell vállalnod, hogy a kezelés után néhány mondatban leírod tapasztalataikat és élményeiket, amit mi továbbítunk a gyártó felé, segítve ezzel az innovatív 3G csúcstermék piaci bevezetését.

HAPPY NEW BODY® kezelési csomagjaink (Benne: has és/vagy fenék terület kezelése) most, 

4 alkalmas csomagban – egy terület (has vagy fenék):  450.000 Ft  helyett, 199.000 Ft
6 alkalmas csomagban – két terület (has és fenék):  950.000 Ft  helyett, 399.000 Ft

Tapasztalataink alapján olyan csomagot állítottunk össze, ami a leghatékonyabbá teszi kezelésünket - tartalom: HIFU kezelések, hullámmasszázs kezelések, izom stimulációs kezelések, rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelés. Ezek mind benne vannak!

 Meddig érvényes a bérlet?

A HAPPY NEW BODY ® csomagok időtartama::
4 alkalmas csomag – a kezelések 5 hétig tartanak.
6 alkalmas csomag - a kezelések 9 hétig tartanak.

 Nem lesz rosszabb 1 év után az arcom, mint a kezelés előtt?

Az általunk végzett 3G HIFU kezeléstől egész biztosan nem.

 Úszni lehet a HIFU arckezelés után?

Igen lehet, csak a termál víz és a meleg víz kerülendő.

 Hyaluron savas arckezelésen jártam, mikor lehet ezután HIFU arckezelést csinálni?

1 évvel később.

 Botox kezelésen jártam. Mikor lehet ezután HIFU arckezelést csinálni?

1 évvel később.

 Miért kell, mire jó a vákuumkezelés?

A vérkeringés fokozása miatt használjuk, mely növeli a HIFU hatékonyságát.

 Miért kell a nyirokmasszázs? Mire jó? Miért nem kell levetkőzni hozzá? Nem kell hozzá krém és tekercselés?

A méreganyagok kiürülését segíti. Nem kell levetkőzni hozzá, mert nem olyan erőteljes, mint egy krémmel végzett nyirokmasszázs, de a HIFU zsírbontó kezelés hatékonyságát növeli.


*Az eredmények bőrtípustól, a bőr állapotától függően eltérőek lehetnek.

Jelentkezz be most!

Szeretettel várjuk kérdéseidet és bejelentkezésedet! Az üzenet elküldéséhez töltsd ki az alábbi űrlapot és nyomd meg az "Elküld" gombot. Munkatársunk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot és egyeztetitek a részleteket.Telefonszámaink: +36 (1) 800 1616 , +36 (20) 439 4616
Címünk: 1024 Budapest, Margit krt. 43-45.